Pelni Wedding Hall

Welcome to Pelni Wedding Hall, where we transform your wedding dreams into reality. Our venue is not just a place for lovers to celebrate their love story, but also an ideal location for companies to host seamless and memorable events. At Pelni Wedding Hall, we are dedicated to ensuring that every event, whether it’s a wedding or a corporate gathering, unfolds flawlessly, creating unforgettable memories for everyone involved.

We're dedicated to making your day perfect with exceptional service

Customer Satisfaction

We prioritize customer satisfaction above all else. Every detail, from the initial planning stages to the final moments of your event, is meticulously managed to ensure a seamless experience.

Integrity and Transparency

Integrity and transparency are the pillars of our business. We believe in honest communication and building trust with our clients. Our transparent processes ensure that you are always informed and involved in every step of the planning and execution of your event.

Innovation

Innovation drives us to constantly improve and adapt. We stay abreast of the latest trends in the event planning industry to offer our clients cutting-edge solutions and unparalleled service.

Discover why we're your best choice

When you choose Pelni Wedding Hall, you are choosing a partner who is as committed to your success as you are. We believe in building lasting relationships based on trust and mutual growth. Our experienced team, state-of-the-art facilities, and unwavering dedication to excellence make us the ideal choice for your next event. We take pride in creating memorable experiences and lasting impressions, ensuring that your event is nothing short of spectacular.

Fact about Pelni Wedding Hall

Strategically located on the main road, easily accessible, and familiar to your guests whether they arrive by private or public transportation.

Fully carpeted room with a capacity of 800 people, pillarless, and a ceiling height of 7 meters, featuring luxurious crystal lighting.

Secure parking and indoor parking available.

Affordable wedding package prices with an organizer to assist you.

What our client say

Kami pilih Pelni Wedding Hall karena memang secara bangunan masih baru, kemudian setelah kami kunjungi beberapa wedding disini memang sangat terlihat mewah. Saya sangat terbantu oleh Pak Anto karena banyak memberikan masukan. Sukses selalu untuk Pelni Wedding Hall & Seluruh Tim.

Andrew & Elvina

Thankyou banget untuk gedung pelni. Tempatnya oke banget dan nyaman. Dekornya keren. Dan makasih buat mas teguh udah banyak bantu untuk loading2 barang yang harus di pake pas venue. Keren pokoknya.

Chandra & Theresia

Saat kami datang ke Pelni wedding Hall, kami dibantu oleh mas Anto selaku marketing dari Pelni weddig hall. Mas Anto sangat membantu kami dan memberikan masukan2 yang sangat kami perlukan. Proses paymentnya pun sangat fleksibel.

Regita Kurnia Putri

Pelayanan ( keramahan ) dan komunikasi dengan pihak Pelni sangat membantu kami dalam menyusun pesta pernikahan kami

Anna Laurencia Tennawati

Yuppzzz... PELNI Wedding Hall, gak perlu gengsi utk cari2 tmpt wedding yg bagus tapi murah... yah cm di PELNI nehh... tmtp resepsi sederhana tetapi penuh makna... ditengah pusat kota dan smua angkutan umum sudah tahu dimana Gedung PELNI ini berada... Tempatnya sangat strategis...

Fanita Christy

Orang marketingnya enak untuk bertanya, gedung lumayan besar untuk kapasitas 400 - 500 undangan. Areal parkirnya yang luas dan mudah dijangkau undangan saya 🙂

Budi Winarso

Pilih Pelni karena lokasinya strategis dan terjangkau untuk semua tamu undangan saya.

Lanny Setiawan

Learn more about how we can help you plan and execute your perfect event

Thank you for visiting Pelni Wedding Hall. We look forward to partnering with you and making your dreams come true!

Contact Us